Tiimiin valittiin uusi jäsen. Haku oli vain sisäinen eli kaikki hakijat olivat jollakin tapaa tuttuja. Nykyinen pomo toki vastasi hakuprosessista, mutta antoi minun kuitenkin tehdä valinnan (joskin oli samaa mieltä). Nyt siis on ensimmäinen henkilöstöpäätös tehty, ainakin henkisesti. Katsotaan miten kävi.

Kuitenkin joitakin valintaa koskevia perusteluja:

- Valittu on nuorehko, tarmokas naisihminen. Mielestäni tämä nuorehko, tarmokas naisihminen on innokas etenemään urallaan, saamaan haasteita ja vastaamaan niihin. Näyttäisi olevan nopea oppimaan, pitää uuden oppimisesta. On kouluttanut itseään koko ajan.

- Koulutus ja työkokemus vastasi hakuilmoitusta. Oli mitä toivottiinkin. Ei liikaa urautunut, mutta kokemusta sen verran, että tietää varsin hyvin mistä puhutaan.

- Osa substanssista on vielä vierasta. Tässä piilee mahdollisuus opettaa hänelle sellaiset toimintatavat ja mallit, jotka haluankin. Ei ole vielä oppinut väärinkään. Tietenkin nyt vaatii kunnollisen perehdytyksen ja alkuunsa tukea rinnalla.

- Uskoisin, että sopii tiimiin. Sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Ystävällinen, avulias ja haluaa tehdä oman osansa porukassa.

Palaan valintaan myöhemmin. Sittenhän sen näkee, että kuinka kävi.